Region

Svet

Zašto je Nemeš pokušao da pobegne

Sve do sinoć je bilo nejasno šta se dogodilo kada je Nemeš ušao u otvor za đubre u subotu uveče. Smatralo se da je glavni razlog za bekstvo bilo to što je hteo da zaštiti Marijanu i pripremi teren napolju za njen izlazak.

Zašto je Nemeš pokušao da pobegne



Od početka emitovanja rijalitija Veliki brat u svetu  zabeleženo je samo četiri pokušaja bekstva iz kuće. Kod nas je pak Nemešov pokušaj jedinstven. U 3 sata ujutru produkcija je dobila dojavu o ovom događaju i svi su se digli na noge. Hiroviti Nemešević je nakon prolaska kroz otvor završio u "mračnom hodniku" gde se ne snima.

Ukućanin je izjavio da je neko vreme planirao svoj beg i pokušavao da što dublje "zaroni" u otvor kada je gurao kese sa smeđem, kako bi isprobao da li će moći da mu prođu ramena.

Međutim, ljudi iz organizacije su uspeli da urazume begunca. On o tome kaže: "Nakon prolaska kroz otvor, shvatio sam da je bežanje isto što i odustajanje a ja nikada ne odustajem." Nemeš je još istakao da mu nedostaje razgovor sa roditeljima, da ga zanima da li i dalje uživa njihovu podršku, kao i to da mu znači podrška ostalih ukućana koji ga i dalje "drže" u kući iako je , kako kaže, pravio gluposti.

On je rekao da je glavni impuls za bekstvo ipak bilo to što su počeli da se "sprdaju" sa njim i Marijanom. Radašinova pesmica, Vladimirov vic razbesneli su Nemeša.

 "Nikada nisam bio predmet sprdnje, pa neću ni sada", rekao je. Da li je previše gledao akcione filmove ili je sve ovo samo deo njegove taktike, saznaćemo, ali sigurno je to da Nemeš svojim postupcima i te kako skreće pažnju na sebe.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>